Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس پلیس راهور استان اصفهان از ارائه خدمات و تعویض پلاک در نخستین روز نوبت دهی اینترنتی به بیش از ۹۹۵ وسیله نقلیه در مراکز تعویض پلاک‌ شماره ۱ و ۲ ‌شهر اصفهان خبر داد.

سرهنگ‌ محمدرضا محمدی، اظهار کرد: در اولین روز اینترنتی شدن مراکز تعویض پلاک کلان شهر اصفهان حتی یک‌ مورد خدمات تعویض پلاک و شماره گذاری بدون نوبت اینترنتی ارائه نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه از ۲۹ شهریور ماه خدمات تعویض پلاک در مراکز شماره ۱ و۲ کلان شهر اصفهان فقط به صورت اینترنتی انجام می‌شود، از همراهی شهروندان اصفهانی در اولین روز ارائه خدمات تعویض پلاک به صورت اینترنتی قدردانی و تاکید کرد: شهروندان به هیچ عنوان بدون نوبت اینترنتی به مراکز تعویض پلاک مراجعه نکنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پلیس راهور استان اصفهان، رئیس پلیس راهور استان از متقاضیان تعویض پلاک خواست به سایت اینترنتی راهور به نشانی  rahvar۱۲۰.ir مراجعه کنند و افزود: هر شخص بر اساس شماره ملی و شماره تلفن همراهی که به نام او باشد مجاز به دریافت یک کد کاربری است.

وی با بیان اینکه درج آدرس محل سکونت متقاضی در فیلد مربوطه الزامی است، گفت: هر فرد از زمان نوبت دهی به مدت یک ساعت فرصت مراجعه به مراکز را خواهد داشت، در غیر این صورت با ارسال پیامک نوبت او لغو می شود، همچنین امکان لغو نوبت رزرو شده وجود دارد.

سرهنگ محمدی با اشاره به اینکه هر خودرو در طول روز برای یک‌ مرتبه مجاز به اخذ خدمات و تعویض پلاک است، افزود: در صورت نقص مدارک و ایرادات احتمالی شخص صرفا تا پایان وقت اداری همان روز مجاز به اخذ خدمات با نوبت اولیه است، در غیر این صورت نیاز به دریافت نوبت جدید در روزهای بعدی خواهد بود.

رئئیس پلیس راهور استان اصفهان با یادآوری اینکه دریافت نوبت برای خودروهای نوشماره و وارداتی بدون پلاک صرفا با شماره شاسی امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: دریافت پلاک تهران، از مراکز تعویض پلاک‌ اصفهان‌ امکان پذیر نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پليس راهور مراکز تعویض پلاک مراکز تعویض پلاک پلیس راهور استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۵۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تشدید برخورد با خودروهای هنجارشکن در آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده فروش بیش از یک هزار و سیصد دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در استان هرمزگان
  • آغاز مزایده فروش ۱۳۰۰ دستگاه وسیله نقلیه توقیفی در هرمزگان
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان